Dyr och rolig timer

Minlinuxserver.com med tellstick
Minlinuxserver.com med tellstick
Mitt ikea fönster med nexa motagare
Mitt ikea fönster med nexa motagare

Köpte en Tellstick för ett tag sedan och det är en riktigt kul grej. Jag satt upp den så den tänder alla mina fönster lampor klockan 19 och släcker de 24:00 med ett cron jobb. på Minlinuxserver.com 🙂 Anledning att jag köpte Tellsticken var för slippa köpa en massa timers eller slippa dra en massa förlängningssladdar över hela lägenheten och det har jag ju lyckats med.

En tråkig bieffekt är jag får en bra dygn rytm då lamperna börjar släckas från köket till sovrumet så jag har två minuter på mig att hitta sängen. Om inga andra lampor är tända förstås.

Publicerat av

Peter Lindblom

Mer info om mig finns på sidan https://plweb.se/om-peter-lindblom/