Hibernate problem

Jag har sprungit minst 7km av 9.5km så jag är ganska stolt över mig själv idag det är en förbättring med minst 5km 🙂

Jag har haft en del problem med min hibernate och mysql på minlinuxserver.com. dels tror jag problemen berodde på jag använde getCurrentSession och inte openSession. Sen har gått över till att en JNDI-datasource. Men problem visas bara efter 8 timmar. så vi får se om allt funkar nu och framöver.

Jag har även tittat lite mer hur jag skall kunna minstartsida lite roligare med drag&drop men det känns som det bara blir svårare för användaren än så länge. men Jquery UI komponenter verkar riktigt trevliga.

Publicerat av

Peter Lindblom

Mer info om mig finns på sidan http://plweb.se/om-peter-lindblom/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *