I väntan på min tvättid kan jag informera om..

Här är källan till varför min profil minskar.. Ganska bra tidfördriv väntar man på att man skall bli färdig eller vad som helst så är det bara hoppa och göra några situps.

Situpsbänken
Situpsbänken

Jag kan dessutom informera om mina problem med mina rfid-brickor problem. Jag har två nyckelbrickor från hyresvärden och en från arbetet. Nyckelbricka ett från hyresvärden kan jag bara boka tvättstugan med. Nyckelbricka nummer två funkar bara till entrédörren. Alla hyresvärdens nyckelbrickor skall kunna göra allt. När jag väl skulle tvätta kunde jag inte öppna dörren…. argh

Dessutom ser jag på ett avsnitt av mythbusters utan ljud de kommer bara ljud under reklam pauserna så det är inte fel på mig 🙂

Publicerat av

Peter Lindblom

Mer info om mig finns på sidan http://plweb.se/om-peter-lindblom/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *